Zo maar een dag

Tussendemiddag ben ik geinterviewd door Alphen CC. Zij gaan zaterdag een zogenaamde 'spread' plaatsen met alle lijsttrekkers, waarin de lijsttrekkers vertellen wie ze zijn, wat ze doen, waar ze van houden etc.. Daarna wordt er elke week een stelling geponeerd waar we als lijsttrekkers op moeten reageren. Leuk idee, leuk interview, ik ben benieuwd.
Op de praktijk was het zoals gebruikelijk gezellig druk. Het blijft een mooi vak. De afwisseling is heerlijk: een oorontsteking, een gesprek met iemand die in de put zit, het verhelpen van een ingegroeide teennagel, even bellen met iemand die net uit het ziekenhuis is ontslagen, een visite bij een ernstig zieke patient. Het blijft een voorrecht dit te mogen doen.
Aan het einde van de middag een vergadering over het nieuwe telefoon- en computersysteem voor de nieuwe groepspraktijk aan de Preludeweg. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, gelukkig worden we goed begeleid. Doel is om veel beter bereikbaar te zijn dan de meeste van onze praktijken nu zijn. Gewoon van 8-17 uur in plaats van alleen 's morgens.
Vanavond zijn we naar een inloopavond op school geweest. De medezeggenschapsraad en de schoolraad wilden graag horen waar ouders vragen over hebben. Dat is met name het fusieproces dat anders verloopt dan ons is voorgespiegeld, en wat ons betreft niet goed. MR en SR nemen onze bezwaren mee, er komt mogelijk een enquete onder alle ouders.
Thuis nog even gebeld met iemand van de campagnecommissie over het plakken van de posters. Een welbestede dag.
Morgen naar de bieb voor een foto en een interview over mijn favoriete boek. Alle lijsttrekker komen met foto en interview in de bieb te hangen. Leuk origineel idee. Morgenavond naar Lenette van Dongen in Castellum, ik heb er zin in.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hippocrates

De volgende stap

Much ado about nothing