Gelukkig en gezond 2007

Om te beginnen wens ik u een gelukkig en gezond 2007 toe.
De afgelopen week geen werk, geen politiek maar alle aandacht aan gezin en familie. Na de kerstdagen in familiekring te hebben doorgebracht, zijn we donderdag naar het Openluchtmuseum in Arnhem geweest, dat in wintersfeer was gebracht. Een absolute aanrader. Zowel voor volwassenen als voor kinderen is er veel te doen: een ritje rond het park in een historische tram, een tentoonstelling over klederdrachten, over winkels van vroeger, over verzamelaars (nooit geweten dat er zo veel spaarpotten en kotszakjes van vliegtuigmaatschappijen zijn), leuke oude winkeltjes in de Zaanse Buurt (o.a. een uitstekende bakker), een interessante voorstelling in het Hollandrama (met bewegende tribune), de mooie oude boerderij van oud-staatssecretaris van Leeuwen uit Hoogmade et cetera. Als u de komende week nog een dag over heeft: het is maar een uurtje rijden. Na afloop naar de Schaapskooi geweest, ons pannenkoekenrestaurant in Zegersloot: lekker eten, aardig personeel, het enige dat te wensen over liet was de snelheid van bediening, maar dat moet nog inslijten denk ik.
Vrijdag was er een tafeltennistoernooi voor leerlingen van de groepen 6 en 7, georganiseerd door ATTC. Een leuke middag, en een goed initiatief om kinderen kennis te laten maken met de tafeltennissport.
Zaterdagochtend naar de korfbalwedstrijden van beide dochters gekeken, zaterdagmiddag naar Happy Feet (leuke film, ook voor volwassenen), straks naar mijn moeder om Oudjaar te vieren. Dinsdag lekker uitrusten, dinsdagavond visitedienst, woensdag begint de praktijk weer, en volgende week weer de politiek. Tot volgende week.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hippocrates

De volgende stap

Much ado about nothing