VVD voor een goede bereikbaarheid

De VVD maakt zich sterk voor een goede bereikbaarheid van Alphen en een goede verkeersdoorstroming. Belangrijke speerpunten zijn de voltooiing van de rondweg tussen de N11 en N207 en de verdubbeling van de N207. Dat zijn overigens ook vier jaar geleden speerpunten van onze campagne geweest. We hebben dat punt nog niet binnen kunnen halen, maar we zijn er van overtuigd dat dat de komende raadsperiode wel gaat lukken. We vragen in ieder geval aandacht voor de rondweg en de verdubbeling via dit bord langs de N207.
We zijn ook tegenstander van de komst van een rotonde in Aarlanderveen. De verkeersveiligheid wordt er niet door verbeterd, de direct omwonenden hebben er veel last van en het kost onnodig veel geld.
Langs de weg naar Aarlanderveen kunt u dit bord tegenkomen.

Reacties

Anoniem zei…
Ja Ruud,
je loopt achter de feiten aan !
Eerder stemde je fractie ervoor,
wat is er ineens veranderd ?
VERKIEZINGEN !
Leefbaar Alphen stemde direkt tegen
dit onzinnige plan wat door de meerderheid van de inwoners niet gedragen werd.

Goede politiek is goede besluiten nemen.
Maar voor een arts klinkt van harte beterschap goed in de oren.

Al is de diagnose nog zo snel,
de waarheid achterhaald deze wel !

Van harte beterschap,

Gerard van de Leefbare.
R.S. Gebel zei…
Beste Gerard,

Het klopt dat wij eerst hebben voorgestemd. Als je de beide dossiers had doorgenomen, zoals ik heb gedaan, had je kunnen zien dat de Belangenvereniging eerst ook heeft ingestemd met de plannen. Later is de enquête gekomen waaruit bleek dat de meeste inwoners tegen zijn, reden voor ons om samen met Alphen Een een motie in te dienen. Omdat de motie van de VVD A1 niet ver genoeg ging, hebben zij eerst een verdergaande motie ingediend die later is afgezwakt tot de oorpronkelijke motie.
Maar beste Gerard, misschien kun jij opsommen wat je in de afgelopen vier jaar voor elkaar hebt gekregen voor de Alphense bevolking. Ik kan niets bedenken.

Populaire posts van deze blog

Hippocrates

De volgende stap

Much ado about nothing